söndag 25 december 2011

2011-12-25 07:18, Sammanfattning kväll och natt, Stockholms län


Stockholms län

Under kvällen och natten har polisen i Stockholms län gripit 30 och  omhändertagit 74 personer. Från klockan 22:00 på julkvällen till och med klockan 05:00 juldagen upprättades det  600 händelserapporter på Länskommunikationscentralen i Stockholms län.
Händelser som sticker ut är bland annat ett mord som begicks på Krögarvägen i Fittja. En man född 1988 avliden. Han avled av knivskador. Tre personer gripna i ärendet. Händelsen inträffade cirka klockan 01:50.
Ett mordförsök inträffade cirka klockan 01:10 under en privat fest på Kaj Munks väg i Blackeberg. En man född 1980 blev knivskuren i halsen, han är inte allvarligt skadat.
På Elverksvägen i Jakobsberg klockan 00:15 blev en polis tvungen att skjuta ett varningsskott. En polispatrull hade kallats till platsen med anledning av att en man hotat att döda en kamrat och att mannen sedan skulle ta sitt eget liv. Patrullen påträffade mannen ute på gatan beväpnad med en spruta och en kniv. Han var aggressiv och en polis fick skjuta ett varningsskott för att få mannen att släppa sina vapen.
Stora polisiära resurser gick åt till att bevaka en stökig fest på Gustavslundsvägen i Alvik. Där pågick det en fest med cirka 300 festdeltagare. Festen var mycket stökig och bråkig. Polisiär närvaro krävdes från midnatt till och med cirka klockan 03:00.
 I övrigt så beodrades det polispatruller till ett hundratal fall gällande  misshandel eller bråk under aktuell tid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar